Wie zijn wij?

Wij zijn Muriel Aspin en Wim Tilburgs. We waren beiden ernstig beperkt door de gevolgen van onze ziekten. Muriel met Multiple Sclerose en overgewicht en Wim met Diabetes Type 2, obesitas, PTSS. We zijn er beiden in geslaagd om door middel van leefstijlaanpassingen ons ziektebeeld te verbeteren of om te keren.

We hebben op onze zoektocht naar genezing veel gestudeerd, congressen bijgewoond en op vele manieren zijn we in contact gekomen met vooruitstrevende artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen op dit gebied.

Op deze site bouwen we aan een platform om informatie te delen over het gebruik van leefstijl als medicijn. We vertellen wat wij hebben geleerd uit de wetenschap en over ervaringen van anderen. We laten zoveel mogelijk deskundigen aan het woord of lichten we hun visie toe.

Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen. Zodat ook jij kunt ontdekken hoe je met een gezonde leefstijl fitter en vitaler oud kunt worden. Liefst zien wij jullie dit gebruiken als preventie maar ook als medicijn voor leefstijl gerelateerde gezondheidsklachten en aandoeningen. Leefstijl maakt het verschil.

Facebook groep Leefstijl als Medicijn Platform

De Facebook groep Leefstijl als Medicijn Platform is een groep waar iedereen mee kan praten leefstijl. Je bent van harte welkom om mee te doen met deze discussie. Je kan zelf onderwerpen of vragen plaatsen maar ook gewoon meelezen met de vele interessante discussies daar.

Facebook pagina Leefstijl als Medicijn / Lifestyle as Medicine

De Facebook pagina Leefstijl als Medicijn / Lifestyle as Medicine brengt nieuws en wetenswaardigheden op het gebied van een gezonde leefstijl. Like deze pagina dan ben je altijd op de hoogte van wat er actueel is over het onderwerp leefstijl als medicijn.

Pin It on Pinterest