Succesverhalen - Leefstijl als medicijn

Hier delen we de ervaringen van mensen die leefstijlaanpassingen succesvol hebben toegepast op hun chronische aandoeningen zoals diabetes, MS, obesitas enz.

Succesverhalen

Hier delen we de ervaringen van mensen die leefstijlaanpassingen succesvol hebben toegepast op hun chronische aandoeningen zoals diabetes, MS, obesitas etc.

Echt voedsel komt van een boerderij, de akker, de bossen, rivieren of de zee. Het komt niet uit een fabriek en het heeft geen barcode!

Wim Tilburgs

Diabetes type 2, Obesitas, PTSS, Depressies

Dat je familie en je vrienden je jaarlijks een goede gezondheid toewensen is één ding, maar het ook bereiken is iets anders. Met natuurlijke en onbewerkte voeding kan je jouw gezondheid revolutioneren en heb je zélf alles in de hand. Zou het immers niet mooi zijn als je je familie en vrienden zou kunnen laten zien dat hun traditionele nieuwjaarswens ook uitgekomen is?

Dirk van Giel

Diabetes type 2, Obesitas

Ex-diabeet Dirk van Giel in het Europees Parlement

Het gebeurt niet elke dag dat je items van je bucketlist kan doorstrepen. Tijdens de lezing De levensmiddelenindustrie en de farmaceuten doden voor winst ontmoette ik de inspiratoren die mij geholpen hebben mijn diabetes type 2 om te keren waaronder Dr. Aseem Malhotra Professor Hanno Pijl en DietDoctor Andreas Eenfeldt

Lees meer

Beperk suiker en zetmeel en overwin diabetes

Door suiker en zetmeel in zijn dieet te beperken heeft Nathan Gill, lid van het Europees Parlement voor Wales van het Europese Parlement met diabetes type 1 zijn insuline behoefte met 50% kunnen verminderen. Hij vraagt de Premier, Theresa May , die ook diabetes type 1 heeft, met klem om hetzelfde te doen.

Lees meer

Esther de Roo CrossFit leefstijl en mindset

Januari 2012. Het enige wat ik op dat moment nog kan, is kleine stukjes lopen met de kinderwagen als ondersteuning. Met veel pijn en moeite lukt het mij om voor mijn kinderen te zorgen. In de CrossFit box maakte ik ook kennis met een andere leefstijl. Met voeding, beweging en mindset sta ik weer volop in het leven.

Lees meer

Harrie Willems voeding en yoga

Ondanks dat ik een actief leven had met veel sport ging het flink bergaf met mijn fitheid / gezondheid. Bloedneuzen, huidirritaties, eczeem,  pollen allergie, vaak griep, chronische ontstekingen aan pezen en gebit, kortademig en last van stress. Dankzij leefstijl als Medicijn zijn al deze klachten verdwenen.

Lees meer

Gertjan Otto De reis die suikerziekte heet.

Een studie over voeding en diabetes type 1. Conclusie Anders eten. Resultaat goede bloedsuikers en energie voor tien, sport veel, ziet er getraind uit. De bloedsuikers van Gertjan zijn strak goed terwijl hij maar 1x per dag langwerkende insuline spuit. Hij heeft geen bijkomende complicaties van de suikerziekte.

Lees meer
Share This