Succesverhalen - Leefstijl als medicijn

Hier delen we de ervaringen van mensen die leefstijlaanpassingen succesvol hebben toegepast op hun chronische aandoeningen zoals diabetes, MS, obesitas enz.

Succesverhalen

Hier delen we de ervaringen van mensen die leefstijlaanpassingen succesvol hebben toegepast op hun chronische aandoeningen zoals diabetes, MS, obesitas etc.

Echt voedsel komt van een boerderij, de akker, de bossen, rivieren of de zee. Het komt niet uit een fabriek en het heeft geen barcode!

Wim Tilburgs

Diabetes type 2, Obesitas, PTSS, Depressies

kijk niet wat je achter je laat maar focus op wat je nu kunt doen en beleven om in de toekomst de grootste rijkdom te bezitten “gezondheid”

Muriel Aspin

Multiple Sclerose, Overgewicht

Dat je familie en je vrienden je jaarlijks een goede gezondheid toewensen is één ding, maar het ook bereiken is iets anders. Met natuurlijke en onbewerkte voeding kan je jouw gezondheid revolutioneren en heb je zélf alles in de hand. Zou het immers niet mooi zijn als je je familie en vrienden zou kunnen laten zien dat hun traditionele nieuwjaarswens ook uitgekomen is?

Dirk van Giel

Diabetes type 2, Obesitas

Diabetes Type 2  Goed genezen door anders te eten en meer te bewegen

Diabetes Type 2 Goed genezen door anders te eten en meer te bewegen

Het aantal mensen met diabetes type 2 groeit explosief. Nu krijgen patiënten vooral medicijnen, maar er bestaat een beter alternatief: een andere leefstijl. Veel mensen kunnen goed genezen door anders te eten en meer te bewegen en daardoor minder kosten en vooral veel gezondheidswinst zegt TNO en het LUMC

Lees meer
Harrie Willems voeding en yoga

Harrie Willems voeding en yoga

In 2001 was mijn constitutie 93 kg 26 % vet buikomvang 94 op een leeftijd van 50 jaar. Ondanks dat ik actief leven had met veel sport ging het flink bergaf met mijn fitheid / gezondheid. Bloedneuzen, huidirritaties, eczeem, pollen allergie, vaak griep, chronische ontstekingen aan pezen en gebit, kortademig en last van stress. Veel slaap aanvallen overdag. Om 5 lessen per dag te kunnen geven moest ik 2 keer per dag extra slaap inplannen. Anders haalde ik het niet.
Met LCHF en Ashtanga yoga naar volledig herstel.
Met als gevolg dat ik nu 10 jaar al geen enkel medisch middel hulpmiddel, pil of drankje meer nodig heb. Geen enkele aandoening, weerbaarder en energieker voel op alle fronten. Fit genoeg om een docentenopleiding Ashtanga Yoga te gaan volgen en deze heb ik deze op 64 jarige leeftijd afgerond.

Lees meer
Diabetes type 1. En nu?

Diabetes type 1. En nu?

6 jaar lang dacht ik dat diabetes mijn leven controleerde. Nu ben ik de baas over mijn diabetes en leeft diabetes met mij.

Lees meer
Gertjan Otto De reis die suikerziekte heet.

Gertjan Otto De reis die suikerziekte heet.

Een studie over voeding en diabetes type 1. Conclusie Anders eten. Resultaat goede bloedsuikers en energie voor tien, sport veel, ziet er getraind uit. De bloedsuikers van Gertjan zijn strak goed terwijl hij maar 1x per dag langwerkende insuline spuit. Hij heeft geen bijkomende complicaties van de suikerziekte.

Lees meer
Dirk van Giel keert zijn diabetes om

Dirk van Giel keert zijn diabetes om

Ik ben 31 afgevallen en mijn HbA1C is naar 5,7% gezakt. medicijnen zoals insuline, metformine en statines heb ik niet meer nodig dankzij leefstijlaanpassingen met onder andere door natuurlijke en onbewerkte voeding en meer bewegen. Zegt Dirk van Giel 57 jaar uit Westmalle België.

Lees meer

Pin It on Pinterest