We zijn ontzettend blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met het bedrijf Ekomenu. Dank zij onze samenwerking zijn er nu voor het eerst in Nederland ook (biologische) ketogene maaltijdboxen te bestellen.

Bij Ekomenu kan je kiezen uit 12 leefstijlen die passen bij jouw eetpatroon. Je kon al kiezen voor onder andere Vegan, Afslanken, Gluten-lactose vrij en koolhydraatarm. Echter voor mensen met veel overgewicht of diabetes type 2 in een verder gevorderd stadium misten we nog de ketogene recepten. Die zijn er nu dus.

Uiteraard ben je niet verplicht om de weekmenu’s te bestellen om de recepten te bekijken op de site. Echter mocht je besluiten om een abonnement te nemen bij Ekomenu gebruik dan de code JeLeefstijlAlsMedicijn25 bij je bestelling en je krijgt 25% korting op je eerste box. Je word dan als klant toegevoegd aan de klantenlijst verbonden aan onze Stichting en daarmee steun je dan ook weer onze doelstelling om het aantal mensen met leefstijlgerelateerde aandoeningen zoals diabetes type 2, overgewicht etc……. terug te brengen.

Als je via deze link naar de homepage van Ekomenu gaat krijg je de korting automatisch ook bij je eerste bestelling en kom je op de relatielijst van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn.

 

Enkele voorbeelden van ketogene Ekomenu’s:

Meer informatie over het ketogeen dieet vind je in de artikelen hieronder.

Toen ik (Wim Tilburgs) in 2015 als een van de eersten in Nederland erin slaagde mijn diabetes te doorbreken werd van diabetes gezegd dat het een ‘progressieve, chronische’ ziekte is – met andere woorden ongeneeslijk.

Dank zij het ketogeen dieet kon ik binnen 3 dagen stoppen met het spuiten van insuline. En ik ben in 5 maanden tijd 40 kilo afgevallen. Mijn vrouw ging met me meedoen en viel in dezelfde tijd ook 20 kilo af. Inmiddels ben ik nu 5 jaar volledig medicatievrij en ook is het gewicht in 5 jaar stabiel gebleven. Dus geen jojo effect.

 

We baseren onze leefstijl aanpak op de vijf pijlers van een gezonde leefstijl. Voeding, beweging, stressreductie, natuurlijk bioritme en relaties/zingeving.

Bij de pijler voeding zetten we in op het verminderen van koolhydraten en het meeste en snelste effect zien we daarbij vooral met het ketogeen dieet.

Mensen die zeer succesvol diabetes type 2 hebben doorbroken met hun Leefstijl Als Medicijn

 

Wim Tilburgs oprichter van Stichting Je Leefstijl als Medicijn heeft al in 2015 diabetes type 2 en morbide obesitas doorbroken. Sinds die tijd zet hij zich in ook andere mensen met diabetes te ondersteunen. Met de stichting heeft hij als ambitie om binnen 3 jaar het aantal mensen met diabetes type 2  met 100.000 te verminderen. Hier is hij tijdens een uitzending van Radio EenVandaag samen met professor Hanno Pijl van het LUMC en Dr Ir Ben van Ommen van TNO. Samen waren zij degenen die zich in hebben gezet voor de invoering van leefstijlgeneeskunde in Nederland.

 

 

Henk Sipers had diabetes type 2 en injecteerde insuline met een insulinepompje. Hij werd lid van de Facebookgroep Diabetes Doorbreken met Je Leefstijl Als Medicijn en kon dankzij voorlichting door de stichting en hulp en motivatie vanuit de groep binnen enkele weken stoppen met het injecteren van insuline. 

 

Je Leefstijl Als Medicijn community op Facebook

Word ook lid van een van onze besloten coachingsgroepen onder medische supervisie op Facebook

Besloten Facebookgroep voor mensen met diabetes type 2 die elkaar motiveren diabetes 2 te doorbreken met Je Leefstijl Als Medicijn

Openbare Facebookgroep voor iedereen die mee wil praten over of meer wil weten over het onderwerp leefstijl als medicijn in het algemeen.

Sponsoring en Ondersteuning

Het sponsor bedrag tot nu toe: 3.038,20 Euro

steun het werk van de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Help ons om het aantal mensen met diabetes type 2 en andere leefstijlgerelateerde aandoeningen terug te dringen.

Uw bijdrage is welkom op bankrekening nummer NL46RABO 0331 9175 13 of via onderstaande knop via geef.nl

Facebook pagina Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

De Facebook pagina Leefstijl als Medicijn / Lifestyle as Medicine brengt nieuws en wetenswaardigheden op het gebied van een gezonde leefstijl. Like deze pagina dan ben je altijd op de hoogte van wat er actueel is over het onderwerp leefstijl als medicijn.

Contact opnemen

Deze website is een initiatief van de stichting Je Leefstijl als Medicijn. Heb je vragen of opmerkingen dan kun je ons bereiken via e-mail contact@jeleefstijlalsmedicijn.nl of via onderstaand formulier. Bellen of WhatsApp kan ook op nummer 06 42 44 22 25. Dit is het nummer van Wim Tilburgs, voorzitter van de stichting Je Leefstijl als Medicijn.

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

KvK nummer 72173653 RSIN 859015567

Bankrekening NL 46 RABO 0331 9175 13

Share This