Nagenoeg wekelijks gaan leefstijlarts Jacqui van Kemenade en ik Wim Tilburgs in op vragen van leden van onze Facebookgroepen. Via onderstaand formulier kan je vooraf je vragen kenbaar maken. Als we merken dat bepaalde vragen veel voorkomen zullen we ze ook uit gaan werken in een artikel op deze site.

Daarnaast zullen we er ook wekelijks een vraag uitlichten als vraag van de week. De live video sessies zullen worden uitgezonden via de Facebookpagina van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn. Via die Facebook pagina kan je ze ook terugkijken maar ze zullen ook terug te zien zien via deze blogpost. Onder het vragenformulier vind je de video’s van de vorige live Q&A sessies.

De vragen worden gesteld vanuit deze Facebookgroepen van de Stichting:

Leefstijl Als Medicijn Platform

Keer Diabetes Om met Je Leefstijl Als Medicijn

Leefstijl als Medicijn ketogeen en IF

Onderstaand formulier kan je invullen met je eventuele vraag deze komt dan meteen bij Jacqui en mij terecht. Echter je kan het formulier ook invullen als je voor elke livevideosessie een mail wil ontvangen wanneer er weer een sessie gepland is. We proberen de uitzendingen zoveel mogelijk in te plannen op maandagavond om 20:30 maar dat is niet altijd mogelijk.

 

 

Eerdere uitzendingen van onze live Q&A sessies terugkijken.

Hieronder vind je de registraties van eerdere Facebook live vragen video’s. Jacqui van Kemenade en haar gasten beantwoorden hier de vragen van deelnemers van onze FB groepen en van mensen die hun vraag via bovenstaand vragenformulier hebben ingediend.

Jacqui van Kemenade heeft op basis van honderden wetenschappelijke publicaties gesteund door haar eigen ervaring als huisarts een perfect boek geschreven.
Leefstijl op recept is een prettig leesbaar boek dat een gezonde leefstijl zonder overgewicht en diabetes voor iedereen bereikbaar maakt.
William Cortvriendt

Medicus en Auteur van onder meer "Hoe word ik 100" en "Lichter"

Meer artikelen geschreven door of over Jacqui van Kemenade

Voor een overzicht van alle artikelen ga dan naar ons Leefstijl als Medicijn blog.

Het begin

Wim Tilburgs, oprichter van Stichting Je Leefstijl als Medicijn, heeft sinds 2015 zijn diagnoses diabetes type 2 en morbide obesitas doorbroken. Sinds die tijd zet hij zich in om andere mensen met leefstijlgerelateerde aandoeningen te ondersteunen. De stichting heeft als ambitie om binnen 3 jaar het aantal mensen met een leefstijlgerelateerde aandoening met 100.000 te verminderen. Hier is hij te beluisteren in een uitzending van Radio EenVandaag, samen met prof. dr. Hanno Pijl van het LUMC en dr. ir. Ben van Ommen van TNO – twee grondleggers van leefstijlgeneeskunde in Nederland. 

Wil jij zelf ook meedenken?

Het platform Leefstijl Als Medicijn heeft openbare groepen op Facebook en LinkedIn voor iedereen die mee wil praten en denken over een gezondere, duurzame en vitale samenleving. Word je ook lid? Je bent van harte welkom!

Lid worden van de Facebookgroep
Leefstijl als Medicijn platform op LinkedIn

Steun het werk van de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Help ons om het aantal mensen met diabetes type 2 en andere leefstijlgerelateerde aandoeningen terug te dringen.

Doe een gift
Contact opnemen
Share This