Nagenoeg wekelijks gaan leefstijlarts Jacqui van Kemenade en ik Wim Tilburgs in op vragen van leden van onze Facebookgroepen. Via onderstaand formulier kan je vooraf je vragen kenbaar maken. Als we merken dat bepaalde vragen veel voorkomen zullen we ze ook uit gaan werken in een artikel op deze site.

Daarnaast zullen we er ook wekelijks een vraag uitlichten als vraag van de week. De live video sessies zullen worden uitgezonden via de Facebookpagina van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn. Via die Facebook pagina kan je ze ook terugkijken maar ze zullen ook terug te zien zien via deze blogpost. Onder het vragenformulier vind je de video’s van de vorige live Q&A sessies.

De vragen worden gesteld vanuit deze Facebookgroepen van de Stichting:

Leefstijl Als Medicijn Platform

Keer Diabetes Om met Je Leefstijl Als Medicijn

Leefstijl als Medicijn ketogeen en IF

Onderstaand formulier kan je invullen met je eventuele vraag deze komt dan meteen bij Jacqui en mij terecht. Echter je kan het formulier ook invullen als je voor elke livevideosessie een mail wil ontvangen wanneer er weer een sessie gepland is. We proberen de uitzendingen zoveel mogelijk in te plannen op maandagavond om 20:30 maar dat is niet altijd mogelijk.

 

 

Eerdere uitzendingen van onze live Q&A sessies terugkijken.

Hieronder vind je de registraties van eerdere Facebook live vragen video’s. Jacqui van Kemenade en haar gasten beantwoorden hier de vragen van deelnemers van onze FB groepen en van mensen die hun vraag via bovenstaand vragenformulier hebben ingediend.

Jacqui van Kemenade heeft op basis van honderden wetenschappelijke publicaties gesteund door haar eigen ervaring als huisarts een perfect boek geschreven.
Leefstijl op recept is een prettig leesbaar boek dat een gezonde leefstijl zonder overgewicht en diabetes voor iedereen bereikbaar maakt.
William Cortvriendt

Medicus en Auteur van onder meer "Hoe word ik 100" en "Lichter"

Meer artikelen geschreven door of over Jacqui van Kemenade

Voor een overzicht van alle artikelen ga dan naar ons Leefstijl als Medicijn blog.

Mensen die zeer succesvol diabetes type 2 hebben doorbroken met hun Leefstijl Als Medicijn

 

Wim Tilburgs oprichter van Stichting Je Leefstijl als Medicijn heeft al in 2015 diabetes type 2 en morbide obesitas doorbroken. Sinds die tijd zet hij zich in ook andere mensen met diabetes te ondersteunen. Met de stichting heeft hij als ambitie om binnen 3 jaar het aantal mensen met diabetes type 2  met 100.000 te verminderen. Hier is hij tijdens een uitzending van Radio EenVandaag samen met professor Hanno Pijl van het LUMC en Dr Ir Ben van Ommen van TNO. Samen waren zij degenen die zich in hebben gezet voor de invoering van leefstijlgeneeskunde in Nederland.

 

Joep's verhaal

In de volgende video hoor je het verhaal van Joep. Hij praat over het saamhorigheidsgevoel dat hij krijgt, door deel te nemen aan het Diabetes 2 Doorbreken programma van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn. Hij staat er niet alleen voor door de vele verhalen van ervaringsdeskundigen en adviezen van artsen in de community.

Heb jij  diabetes type 2 en wil jij het ook doorbreken?

Schrijf je in voor ons programma Diabetes2Doorbreken!

 

​Wil jij leefstijltips maar ook meedenken over een gezonde, duurzame en vitale samenleving?

Het leefstijl Als Medicijn Platform zijn openbare groepen op Facebook en LinkedIn voor iedereen die mee wil praten en denken over een gezondere, duurzame en vitale samenleving. Word jij ook lid? Je bent van harte welkom.

Lid worden van de Facebookgroep
Leefstijl als Medicijn platform op LinkedIn

Sponsoring en Ondersteuning

Het sponsor bedrag tot nu toe: 4.115 Euro

steun het werk van de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Help ons om het aantal mensen met diabetes type 2 en andere leefstijlgerelateerde aandoeningen terug te dringen.

Uw bijdrage is welkom op bankrekening nummer NL46RABO 0331 9175 13 of via onderstaande knop via geef.nl

Facebook pagina Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

De Facebook pagina Leefstijl als Medicijn / Lifestyle as Medicine brengt nieuws en wetenswaardigheden op het gebied van een gezonde leefstijl. Like deze pagina dan ben je altijd op de hoogte van wat er actueel is over het onderwerp leefstijl als medicijn.

Contact opnemen

Deze website is een initiatief van de stichting Je Leefstijl als Medicijn. Heb je vragen of opmerkingen dan kun je ons bereiken via e-mail [email protected] of via onderstaand formulier. Bellen of WhatsApp kan ook op nummer 06 42 44 22 25. Dit is het nummer van Wim Tilburgs, voorzitter van de stichting Je Leefstijl als Medicijn.

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

KvK nummer 72173653 RSIN 859015567

Bankrekening NL 46 RABO 0331 9175 13

Share This