Porties: 4
Equipment
- Oven
Ingrediënten
- 20 gram Amandelmeel
- 4 gram Bakpoeder
- 8 gram Psylliumvezel
- 5 gram Kokosmeel
- 10 gram Erythritol
- Snufje Zout
- 2 Eieren
- 65 gram Griekse yoghurt
- 5 gram Vanille-aroma
- 4 Paranoten
- 15 Gram Rozijnen
Instructies
- Weeg en meng alle droge ingrediënten (met uitzondering van de noten en rozijnen) door elkaar
- Voeg de yoghurt, eieren en vanille aroma toe. Roer nogmaals goed door.
- Hak met de keukenmachine de paranoten en rozijnen klein. Roer de noten en rozijnen door het beslag.
- Verwarm de oven voor op 160 graden en laat het beslag 15-30 minuten rusten (om het rijzen van de bolletjes te bevorderen).
- Verdeel het deeg in 4 porties (bolletjes) op een rooster bekleed met bakpapier.
- Bak de bolletjes in 20 minuten goudbruin.
Voedingswaarde
Serving: 1stuk | Koolhydraten: 5.1g | Eiwit: 5.4g | Vet: 8.85g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten’.