Op de foto hierboven zien we Professor Hanno Pijl Hoogleraar diabetologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum en Wim Tilburgs intiatiefnemer van deze site samen met Mirjam Hubers die we feliciteren met behaalde resultaat in onze online steungroep op Facebook.

 

Lezing zijn koolhydraten Killers door Hanno Pijl op het congres Health Food & Technology 2018.

Tijdens de lezing door Professor Hanno Pijl en Wim Tilburgs op het congres Health Food & Technology laten we ook zien wat een echte grassroot beweging in Nederland kan doen. gewoon mensen die elkaar helpen via social media. Mirjam Hubers kon in 3 weken haar medicatie voor diabetes type 2 stoppen via leefstijlaanpassingen.

Ik was gisteren op het congres Health Food & Technologie. Met enkele zeer interessante voordrachten die van Huisarts Norbert van den Hurk initiatiefnemer van GezondDorp Leende, Leon Meijder de wethouder Food van Ede en mensen zoals Rob Baan en Jan Dekker.

Ik mocht zelf met Hanno Pijl de lezing geven zijn Koolhydraten Killers en ik had tijdens onze lezing de eer om Mirjam Hubers voor te mogen stellen aan de groep. Ze is lid geworden van mijn Facebook groep en heeft mijn adviezen gevolgd. Gewoon van de een (ex) diabeet die tegen een andere diabeet verteld wat hij heeft gedaan om zijn diabetes om te keren. Via de knop hieronder kan je  ook lid worden van deze groep. Daar zijn verder geen kosten aan verbonden.

Diabetes Reset met Je Leefstijl Als Medicijn

Besloten Facebook groep voor mensen die hun diabetes om willen keren met leefstijl als medicijn daarbij elkaar te motiveren en te steunen op dit pad naar gezondheid, meer energie en welbevinden. Enkele malen per week beantwoord ik ook vragen van de leden door middel van live video-sessies.

Zijn Koolhydraten Killers?

De registratie van de lezing van Hanno Pijl en ik tijdens het Congres Health Food & Technologie op 30 mei 2018. Het is opgenomen met een mobiel dus kijken of je je volume harder kan zetten als je het wil beluisteren.

Vragen uit het publiek met name over het ketogeen dieet

Via live video’s op Facebook ervaringen delen over het omkeren van diabetes.

Live video met uitleg over de pijlers Stressvermindering Bioritme en slaap.

Tijdens deze video neem ik de mensen mee op een van mijn wandelingen in de natuur en leg ik ze uit dat het omkeren van diabetes meer is dan voeding alleen. Maar dat ook aspecten als eenwording met de natuur, mindfullnes, beweging, bioritme en slaap ook heel belangrijke pijlers zijn bij het omkeren van metabole ziekten zoals diabetes type 2.

Boeken kopen via Je Leefstijl Als Medicijn.

Via de pagina gezonde leefstijl boeken kunt u boeken die ik aanbeveel kopen bij Bol.com. Het zijn boeken die u kunnen helpen met een Gezonde Leefstijl. U koopt het boek via deze link rechtstreeks bij Bol.com voor dezelfde prijs die u normaal betaald maar ik ontvang hierover dan een kleine commissie waardoor u de ontwikkeling van deze site steunt.

Diabetes Reset met Leefstijl als Medicijn

Besloten Facebook groep voor mensen die hun diabetes om willen keren met leefstijl als medicijn daarbij elkaar te motiveren en te steunen op dit pad naar gezondheid, meer energie en welbevinden. Enkele malen per week beantwoord ik ook vragen van de leden door middel van live video-sessies.

Sponsoring en Ondersteuning

Als Stichting Je Leefstijl als Medicijn hebben we ambitieuze doelen om het aantal mensen met leefstijlgerelateerde ziekten terug te dringen door in samenwerking tussen wetenschap artsen en zorgvragers te komen tot een nieuwe gezondheidszorg 2.0. Via onze online ondersteuning hebben we al honderden mensen zonder verdere kosten geholpen hun leefstijlgerelateerde ziekte om te keren.

Evidence based Ehealth: mitigatie chronische ziektelast tegen extreem weinig kosten

Facebook groep Leefstijl als Medicijn Platform

De Facebook groep Leefstijl als Medicijn Platform is een groep waar iedereen mee kan praten leefstijl. Je bent van harte welkom om mee te doen met deze discussie. Je kan zelf onderwerpen of vragen plaatsen maar ook gewoon meelezen met de vele interessante discussies daar.

Facebook pagina Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

De Facebook pagina Leefstijl als Medicijn / Lifestyle as Medicine brengt nieuws en wetenswaardigheden op het gebied van een gezonde leefstijl. Like deze pagina dan ben je altijd op de hoogte van wat er actueel is over het onderwerp leefstijl als medicijn.