Mensen met diabetes type 2 gezocht die mee willen denken.

We zoeken een groep van 10-15 mensen met Diabetes type 2 die ons willen helpen bij de ontwikkeling van onze innovatieve dienstverlening.

MiGuide helpt mensen met diabetes type 2 om leefstijl als medicijn in te zetten.

MiGuide biedt Diabetes type 2 patienten hulp. Op dit moment ontwikkelt MiGuide een innovatieve app. Hier krijgen patienten op eenvoudige wijze inzicht in de belangrijkste onderdelen van een gezonde leefstijl:  Voeding, Bewegen, Slaap, Stress in combinatie met de gegevens van u bij uw huisarts zoals uw glucosewaardes en HbA1c.

Online leefstijlcoach

Via MiGuide krijgen patienten inzicht in de ontwikkelingen van hun diabetes ziektebeeld gebaseerd op de huidige leefstijl. Bovendien kunnen diabetespatiënten via de app de huisarts bereiken en krijgen zij een online coach.

Door inzicht te geven in deze onderdelen en ondersteuning te bieden, bevordert MiGuide de leefstijl van Diabetespatienten.

Helpt u mee het aantal diabetespatiënten te verminderen?

U kunt ons helpen met de ontwikkeling van de app! MiGuide gaat een zogeheten focus groep vormen om alle feedback en ideeën mee te nemen. Samen met u kunnen we deze nieuwe dienst tot een groot succes maken.

WAT MOET IK DOEN?

  • U ontvangt een keer per twee weken bericht waarin wij u vragen feedback te geven over de vorderingen van de app.
  • De körnende vier maanden gaan wij twee a drie keer een ontmoeting organiseren om nieuwe ideeën op te doen met de focusgroep (tijd/
    datum/locatie naderte bepalen).
  • Een vragenlijst invullen.
  • Optioneel nog een persoonlijk gesprek (tijd/datum/locatie nader te bepalen).
  • AI met al zal dit u ongeveer twee uurtjes per maand kosten. Uw feedback draagt bij aan de algehele ontwikkeling van de app en is daardoor enorm waardevol voor iedere diabetespatiënt.

Uiteraard worden alle onkosten door ons vergoed en krijgt u een mooie cadeaubon.

Inschrijving gesloten!

De focusgroep is inmiddels vol. Alle inschrijvers bedankt we gaan elkaar regelmatig zien tijdens de focusgroep bijeenkomsten.

Voor iedereen met diabetes die de ontwikkelingen willen blijven volgen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief of lid worden van de openbare Facebook groep Leefstijl Als Medicijn Platform of voor de besloten Facebook groep Diabetes Reset Leefstijl als Medicijn

Diabetes Doorbreken met Je Leefstijl Als Medicijn

Besloten Facebook groep voor mensen die hun diabetes om willen keren met leefstijl als medicijn daarbij elkaar te motiveren en te steunen op dit pad naar gezondheid, meer energie en welbevinden. Enkele malen per week beantwoord ik ook vragen van de leden door middel van live video-sessies.

Share This